Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تبريز- ايرنا - رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي گفت: با توجه به گذشت 16 سال از تشکيل سازمان نظام مهندسي کشاورزي نيازمند مهندسي مجدد و اصلاح ساختار در اين سازمان هستيم.

کريم مهري روز شنبه در همايش روز مهندسي در تبريز اين مهندسي مجدد را در راستاي پويايي اين سازمان ضروري دانست .
وي با اشاره به استخدام 500 مهندس ناظر کشاورزي در استان در جهت افزايش ضريب نفوذ دانش در بخش توليد، گفت: هر چند اين نيروها انرژي جديدي به اين بخش وارد کرده اند اما برخي توقعات از جمله انتظار فعاليت در مرکز استان خواسته اي غير عملي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهري با اشاره به نقشي که مهندسان کشاورزي در اجراي طرح پهنه بندي دارند، اظهارکرد: توسعه متوازن و افزايش ضريب بهره وري نيازمند ترويج دانش روز از طريق اين نيروها است.
وي با اشاره به اينکه حمايت از توليد محصولات راهبردي از طريق خريد تضميني از رويکردهاي دولت در بخش کشاورزي و همسو با سياست هاي
اقتصاد مقاومتي است، ادامه داد: همراهي يکايک افراد در جهت تحقق برنامه هاي ترويجي بخش کشاورزي در جهت شکوفايي و توسعه اين بخش ضروري دانست.
رئيس سازمان مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي آذربايجان شرقي هم در اين همايش با اشاره به اينکه امنيت غذايي جزو اولويت هاي دولت است، گفت: بخش کشاورزي در اين راستا وظيفه مهمي دارد.
شهرام شفيعي اظهارکرد: با توجه به تغييرات اقليمي، بحران آب و محدوديت و خرد بودن اراضي کشاورزي، افزايش ضريب نفوذ دانش در بخش توليد ضروري است .
وي با اشاره به اينکه در 4 سال گذشته قوانين لازم در جهت مهندسي سازي فرايند توليد در سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي تدوين شده است، گفت: چالش اصلي موجود همراه سازي بهره برداران در جهت انتقال فناوري هاي جديد به مزرعه است.
شفيعي با اشاره به اينکه خرد بودن اراضي امکان افزايش ضريب مکانيزاسيون را با مشکل مواجه مي کند، گفت: در عين حال در استان آذربايجان شرقي گام هاي موثري در اين جهت برداشته شده و ضريب مکانيزاسيون به 1.7 اسب بخار رسيده است.
وي خاطرنشان کرد: محدوديت در انتقال دانش روز تنها مربوط به اراضي زراعي و باغي نبوده و برخي واحدهاي صنعتي فعال در حوزه کشاورزي هم امکان استفاده از فناوري هاي روز را ندارند و ساختارشان بايد اصلاح شود.
اين همايش که همزمان با روز بزرگداشت خواجه نصيرالدين طوسي برگزار شد، با تجليل از تعدادي از مهندسان و بهره برداران بخش کشاورزي استان همراه بود.
سازمان مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي آذربايجان شرقي در سال 1380 تاسيس شده و در زمان حاضر که چهارمين دوره فعاليت خود را سپري مي کند، حدود 13 هزار عضو دارد .
تلاش در جهت گسترش سطح دانش و فناوري هاي جديد در بخش کشاورزي، حمايت از حقوق صنفي مهندسان کشاورزي و ساماندهي اشتغال مهندسان از اهداف اين سازمان است.
3071/518
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۷۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ همزمان با برگزاری بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳ برخی از سفیران و کارشناسان خارجی در محل این رویداد حضور یافتند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳ از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل سازمان نقشه برداری کشور در حال برگزاری است.
برخی از سفیران و کارشناسان خارجی علاوه بر حشور در همایش و نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی این رویداد، از غرفه‌های نمایشگاه زئوماتیک ۴۰۳ نیز بازدید کرده و در جریان پیشرفت‌های علمی کشورمان در این حوزه قرار گرفتند.
بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی درهشت محور اصلی برگزار می‌شود
۱- ژئودزی و ژئودینامیک (تعیین موقعیت، ناوبری و چارچوب‌های مختصاتی زمین مرجع وغیره) ۲- فتوگرامتری و سنجش‌ازدور (پهپاد، سامانه‌های پویای تولید و به روزرسانی نقشه و اطلاعات مکانی) ۳- سامانه‌ها و زیرساخت‌های اطلاعات مکانی (GIS & SDI) و مدیریت منابع مکانی غیرمتمرکز ۴- آبنگاری (چارت دریایی، تغییرات تراز دریا، ایمنی دریانوردی، کاداستر دریایی) ۵- کارتوگرافی (اطلس‌های پویا، نقشه‌های تعاملی و تقاضامحور، نام‌های جغرافیایی و تقسیمات کشوری) ۶- فناوری‌های نوین در حوزه اطلاعات مکانی (شهر سه بعدی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، متاورس) ۷- کاربرد اطلاعات مکانی در (دولت الکترونیک، اقتصاد دیجیتال، حدنگاری، آمایش سرزمین، توسعه دریامحور و سامانه‌های تصمیم یارمکانی) ۸- کاربرد اطلاعات مکانی در مدیریت بحران، مدیریت منابع طبیعی، اقلیم و محیط زیست، حمل و نقل، محور‌های برگزاری این رویداد است.
جاویدانه، رئیس سازمان نقشه برداری کشور در حاشیه این مراسم گفت:علوم نقشه برداری با توجه به تغییرات گسترده تکنولوژی در بخش‌های جمع آوری، پردازش و نمایش اطلاعات در سال‌های اخیر تغییرات و پیشرفت‌های زیادی را تجربه نموده است که عدم آگاهی و استفاده از آن میتواند صدمات جبران ناپذیری را بر بدنه برنامه ریزی، تصمیم سازی و مهندسی کشور وارد نماید. این اهمیت وقتی صدچندان میشود که بدانیم بسیاری از داده‌های دنیای امروز دارای مولفه مکانی بوده و بدون آن کارآیی ندارند.
بخش نمایشگاهی زئوماتیک ۱۴۰۳ ، تا ۱۲ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۹ تا ۱۶ در محل سازمان نقشه برداری کشور آماده بازدید علاقمندان است.

دیگر خبرها

  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • آغاز مجدد بارش‌ها در خوزستان از امشب
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • تصاویر وحشتناک از سیل عظیم آذربایجان شرقی
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است