Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،در دیدار روسای سازمان نظام مهندسی معدن ایران و سازمان نظام مهندسی معدن آذربایجان شرقی با بررسی مشکلات سازمان نظام مهندسی معدن آذربایجان شرقی بر جذب نقدینگی و سرمایه‌گذاران به بخش معدن و صنایع معدنی تاکید شد.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران با حضور در سازمان نظام مهندسی آذربایجان شرقی و دیدار و گفتگو با رئیس و اعضای هیات مدیره این سازمان، از نزدیک در جریان اقدامات، مشکلات و نیاز‌های این سازمان در حوزه‌های مختلف از جمله تامین مکان و منابع مالی، قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه با بررسی موارد مذکور، راهکار‌های مختلفی برای حل آنها، پیشنهاد و مورد بررسی قرار گرفت که در ادامه می خوانید.

ظرفیت‌های بالای معدنی در آذربایجان شرقی

داریوش اسماعیلی در این جلسه با اشاره به منابع معدنیاستان آذربایجان شرقی، اظهار داشت:استان آذربایجان شرقی در بخش معدن استعداد و ظرفیت بالایی دارد و در این رابطه می‌توان به مجموعه سونگون به عنوان نگین مس ایران اشاره داشت و از طرف دیگر این استان در بخش طلا نیز در کنار استان‌های کردستان و خراسان، پتانسیل بالایی دارد.

وی در ادامه تصریح کرد:برای استفاده از این ظرفیت‌ها و استعداد‌ها می‌توان از سازمان نظام مهندسی معدن که حدود ۳۰۰۰ نفر عضو دارد نهایت استفاده را نمود که از این تعداد حدود ۸۰۰ نفر پروانه اشتغال گرفتند که آموزش و سازمان‌دهی شدند و می‌توانند در حوزه زمین‌شناسی و معدن بسیار موثر باشند.

 اقتصاد، پاشنه آشیل کشور

رئیس سازمان نظام مهندسی معدنایران در ادامه به اوضاع اقتصادی کشور پرداخت و اظهار داشت:
با توجه به اینکه در حال حاضر، حوزه اقتصادی به پاشنه آشیلی برای بخش‌های مختلف کشور تبدیل شده است و رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر تقویت و رفع مشکلات آن تاکید دارند، همه باید تا آنجا که می‌توانیم برای رونق اقتصادی کشور تلاش کنیم.

 ضربه نقدینگی به اقتصاد

داریوش اسماعیلی با اشاره به چالش نقدینگی در کشور، گفت:متاسفانه در حال حاضر نقدینگی بیداد می‌کند و بیش از ۱۷۰۰ میلیارد نقدینگی در کشور وجود دارد و روزانه هزار میلیارد نیز به آن اضافه می‌شود و درواقع همین نقدینگی است که به وضعیت اقتصادی کشور ضربه می‌زند.

 جذب نقدینگی به بخش معدن

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران در ادامه، تصریح کرد:با توجه به وضع مذکور و همانطور که رهبر معظم انقلاب صراحتا فرمودند: معدن می‌تواند جای نفت را بگیرد و باید برای تحقق این مهم تلاش کرد.

وی اضافه کرد: اما در حال حاضر نکته مهمی که وجود دارد همین نقدینگی سرگردان است که به هر بخشی وارد شود، ویرانه‌ای بیشتر از خود بجای نمی‌گذارد و به اعتقاد بنده یکی از بهترین راه‌های جذب این نقدینگی، بخش معدن و صنایع معدنی می‌باشد.

 جذب سرمایه‌گذاران به بخش معدن

اسماعیلی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم بخش معدنو صنایع معدنی فعال و تقویت شود باید زمینه‌های آن را فراهم کنیم، تصریح کرد:در این راستا، ما زمانی می‌توانیم سرمایه‌گذاران را به حوزه معدن و صنایع معدنی جذب کنیم که سرمایه‌گذاران از سرمایه‌گذاری در این بخش احساس منفعت کند.

 صیانت از منابع معدنی

رئیس سازمان نظام مهندسی معدنایران در پایان به حفاظت از منابع معدنی اشاره و اظهار داشت:بنده در تمام سخنرانی‌های خود بار‌ها بر صیانت از منابع معدنی به عنوان یکی از منابع خدادادی و تجدیدناپذیر که از اولویت‌های اصلی ما نیز محسوب می‌شود، تاکید کردم و برای این اقدام مهم نیز سازمان نظام مهندسی معدن و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعلی که در این سازمان وجود دارد می‌تواند بسیار مفید و موثر باشد.


انتهای پیام/پ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معدن استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد

محسن افشارچی استاندار زنجان گفت: در جلسه‌ها و پیگیری‌های پس از سفر استانی رییس جمهور به استان مسائل هشت معدن استان حل شد.

وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته شورای عالی محیط زیست با حضور رییس جمهور نیز مسائل ۲ معدن غنی و بزرگ استان در مناطق حفاظت شده سرخ آباد و انگوران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

استاندار زنجان گفت: در این جلسه، مسائل یکی از این معادن حل شد و برای مورد دیگر نیز با مجوز اکتشاف در پهنه معدنی آن موافقت صورت گرفت.

وی اظهار کرد: حل مسائل این معادن و پهنه‌های معدنی نیازمند بررسی آن در شورای عالی محیط زیست بود.

بر اساس اعلام اداره کل محیط زیست استان زنجان معادن فعال در مناطق حفاظت شده مطابق قانون می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند، ولی فعالیت‌های معدنی در برخی مناطق حفاظت شده استان با چالش‌های همراه بود.

در زمان حاضر بیش از ۳۰ معدن در مناطق حفاظت شده استان وجود دارد که از این تعداد ۲۳ مورد فعال است.

مناطق 'سرخ آباد و انگوران'، سه منطقه شکار ممنوع ' فیله خاصه، خرمنه سر و خراسانلو' و یک 'پناهگاه حیات وحش انگوران' زنجان، جزو مناطق حفاظت شده و محل امنی برای حیات وحش استان زنجان است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا