Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت: در حال حاضر حدود ۳۵ درصد از اعضای این سازمان جویای کار هستند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، شهرام شفیعی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی  بر اساس مصوبه قانون مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۸۰ در کشور و در سال ۱۳۸۱ نیز سازمان‌های استانی آن تشکیل شد و اکنون پنجمین دوره چهار ساله  این سازمان را پشت سر گذاشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این‌که ۱۵ هزار نفر عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی آذربایجان شرقی هستند که به صورت حقیقی و حقوقی فعالیت می‌کنند، عنوان کرد: اعضای حقوقی این سازمان، شرکت‌هایی تحت عنوان فنی و مهندسی نظام بوده و شرکت‌های تخصصی امور اراضی و منابع طبیعی، شرکت‌های آب و خاک و شرکت‌های فضای سبز، کلینیک‌های گیاه پزشکی هستند؛ همچنین تعداد محدودی از افراد در قالب فروشندگی‌های سموم یا به عنوان  مدیر فنی واحد های فروشندگی سموم مشغول فعالیت هستند.
وی افزود: 70 درصد فارغ‌التحصیلان ما لیسانس، 25 درصد فوق لیسانس و 5 درصد مدرک دکتری دارند که عضو سازمان شده‌اند.
وی با بیان این‌که این سازمان به عنوان بازوی فنی و مهندسی وزارت جهاد کشاورزی و اداره کل محیط زیست، وزارت نیرو و سایر ادارات مرتبط است، گفت: بستر سازی حضور فارغ التحصیلان کشاورزی در عرصه‌های تولید، افزایش بهره‌وری و کمک به امنیت غذایی جزو وظایف اصلی این سازمان است.
 شفیعی با اشاره به دیگر زمینه فعالیت‌های این سازمان، ادامه داد: خدمات به اعضا، خدمات فنی و مهندسی به تولیدکنندگان و خدمات اجرایی و پژوهشی برای دستگاه‌های بخش کشاورزی و محیط زیست از جمله خدمات ارائه شده توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی است و در این زمینه تلاش کرده‌ایم تا بهترین عملکرد را داشته باشیم.
وی متذکر شد: همچنین وظیفه دیگر این سازمان اجرای تعدادی کارسپاری‌ها از طریق دستگاه‌های دولتی بوده که عمده‌ترین آن صدور مجوزهای بخش کشاورزی اعم از دام، طیور، گلخانه، گیاه پزشکی و فروشندگی سموم از طرف سازمان نظام مهندسی است.
وی خاطرنشان کرد: برای این‌که بتوانیم خدمات را به بهره‌برداران ارائه دهیم، ۲۱ دفتر نمایندگی در شهرستان‌ها وجود دارد.
وی با اشاره به ایجاد شبکه‌های فنی در سطح استان تحت عنوان شرکت‌های خدمات فنی مهندسی، تصریح کرد: این شبکه‌ها در تمامی دهستان‌ها مستقر بوده و کلیه اطلاعات به صورت الکترونیکی به استان انتقال می‌یابد و این باعث شده ارباب رجوع درگیر بروکراسی‌های اداری نشوند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی با بیان این‌که جایگاه سازمان نظام مهندسی بر مبنای تعامل با مدیران دستگاه‌های اجرایی استان است، افزود: آذربایجان شرقی بعد از استان‌های تهران، خراسان رضوی و فارس از نظر اعضا در رتبه چهارم کشوری قرار گرفته است.
شفیعی با تاکید بر این‌که یکی از ضعف‌های بزرگ آموزش عالی کشور آن است که فارغ التحصیلان بخش کشاورزی مهارت کافی برای بهره‌گیری را ندارند و خروجی دانشگاه‌ها، خروجی مهارتی نیست، گفت: فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی چندان از نظر عملی وارد به امورات فنی و مهندسی نیستند و دانشگاه قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی ماده ۲۱ و ۲۳ را عملیاتی نمی‌کند؛ به طوری‌که در این قانون لحاظ شده است که دانشگاه مکلف است تا ۲۰ واحد دروس غیرتخصصی را حذف کند و به جای آن دوره‌های کارورزی شش ماهه برگزار کند.
وی اضافه کرد: باید در دوره کاردانی و کارشناسی برنامه‌ریزی‌هایی انجام گیرد تا مشکلات مهارتی دانشجویان حل شود تا در عرصه‌های تولید با مشکل مواجه نشویم.  

انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال بخش کشاورزی دستگاه های اجرایی استان کشاورزی کشاورزی و منابع طبیعی منابع طبیعی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۲۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد